Румънски тир предизвика тежка катастрофа на бул. България в Русе. Камионът е предприел обратен завой

...
Румънски тир предизвика тежка катастрофа на бул. България в Русе. Камионът е предприел обратен завой
Коментари Харесай

Тежка катастрофа между автобус и тир затвори пътя за Дунав мост

Румънски тир предизвика тежка катастрофа на бул. " България " в Русе. Камионът е подхванал противоположен завой в посока Дунав мост, като е лишил преимуществото на движещия се по основния път автобус, в който са пътували работнички от цех за чорапи. Те са отивали на работа за втора промяна.

Ударът е бил от страната на водача на автобуса, който е откаран е от екип на Спешна помощ в болничното заведение с порезни рани. В болница са превозени и три от работничките, които са получили натъртвания. За да обезопаси мястото, е извикан екип от намиращата се непосредствена непосредственост Втора пожарна, оповестява Русе Медиа.

Обстановката в сектора е усложнена в допълнение, защото различен камион, претрупан със стока, е опитал да заобиколи двете транспортни средства. При опита му да мине през тревните площи е заседнал и буксува. Така с изключение на да се изтеглят катастрофиралите тир и автобус, би трябвало да бъде изваден и закъсалият камион.

Заради катастрофата пътят към Дунав мост е затворен и се минава през обиколен маршрут през Николово. Камионите изчакват на място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР